Flexibiliteit met Furniture as a Service

Flexibiliteit met Furniture as a Service

90% van het meubilair belandt na een korte gebruiksperiode op de afvalberg. En dit voordat het meubilair kapot is. Maar dit moet toch anders kunnen? 

Flexibiliteit om de werkomgeving aan te passen aan nieuwe behoeften, zonder dat het meubilair als afval afgevoerd wordt. Met Furniture as a Service blijft de werkomgeving relevant, terwijl meubilair optimaal benut wordt en circuleert tussen verschillende gebruikers. Furniture as a Service groeit snel en het levert iedereen veel op.

Op dinsdag 29 en woensdag 30 maart om 15:00 uur vertelt Dionne Ewen je er alles over. 

Dionne Ewen

Dionne Ewen is Sustainability Manager bij Koninklijke Ahrend, toonaangevend in de kantoormeubel-industrie. In deze functie is zij verantwoordelijk voor het wereldwijde CSR programma, waaronder sociaal-, duurzaam- en circulair ondernemen vallen. Vanuit haar expertise op het gebied van circulaire economie is Dionne nauw betrokken bij de snelgroeiende Furniture as a Service propositie, waarbij organisaties betalen voor gebruik van het meubilair. Naast haar werk is Dionne actief betrokken in duurzaamheidsnetwerken en zij geeft regelmatig gastcolleges bij diverse opleidingen. Dionne was in 2017 co-auteur van het boek Route Circulair, deed onderzoek naar de circulaire economie met de Erasmus Universiteit en studeerde Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Amsterdam.

permalink

Meer

Terug naar boven