E-zine over WPX

E-zine over WPX

Op 29 en 30 maart vindt in de NEXT Level in Gorinchem de eerste editie van WorkPlace Xperience plaats. Smart WorkPlace heeft een E-zine uitgebracht met uitgebreide informatie over het evenement.

In het E-zine vindt u naast het programma en een overzicht van de partners en de mediapartners onder meer een interview met Seth Halkes, directeur Operations Performance & Commercial bij ISS Facility Service. Hij gaat in op de verschillende ontwikkelingen binnen ISS en legt ook uit waarom ISS zijn naam heeft verbonden aan de verkiezing WorkPlace Manager of the Year. Wie de eerste ISS WorkPlace Manager of the Year is, wordt op 29 maart bekendgemaakt tijdens de Gold Party.

In een ander artikel gaat Silvia de Haan, workplace consultant bij Solved, in op een bijzondere experience waarvan de primeur op de WPX is, de Solved Escaperoom. De Solved Escaperoom is een mooie hybride kantooromgeving gebouwd in een trailer van 12 bij 4,5 meter. Het idee is dat je als team van vier tot acht personen onder hoge tijdsdruk de opdracht vervult. Hoe beter er hybride wordt samengewerkt hoe succesvoller het team is.

De E-zine bevat ook enkele interviews met sprekers op de WorkPlace Xperience. Zoals met Robbart Valk, adjunct directeur commercieel vastgoed bij AM. Hij geeft op de WorkPlace Xperience samen met Annelou de Groot de presentatie Reinventing the office. Een ander interview is met Johan Verschoor, werkzaam voor de BAR-organisatie, een uitvoeringsorganisatie voor de drie gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk, en met Sander Munsterman, cofounder van Approxx. Zij leggen uit waarom flexibel werken en flexibele tools nog belangrijker zijn geworden sinds de opkomst van het hybride werken.

De E-zine besteedt ook aandacht aan het Facility en Workplace Experience onderzoek 2022. Dit onderzoek wordt in opdracht van Facility Management Nederland uitgevoerd door TwynstraGudde. De uitkomsten ervan worden tijdens de WorkPlace Xperience bekend gemaakt.

De E-zine is hier te lezen. Wilt u zich nog inschrijven voor de WorkPlace Xperience? Dat kan hier.

permalink

Meer

Terug naar boven