House of Hospitality, de hybride leeromgeving voor de student

House of Hospitality, de hybride leeromgeving voor de student

Sinds 2019 werken ISS, ROC van Amsterdam en Accenture Nederland samen om MBO-studenten op te leiden tot facilitair leidinggevenden. Dit doen zij 'on the job', een concept waarbij de traditionele schoolomgeving is ingeruild voor een hybride werk- en leeromgeving binnen de muren van bedrijven. 

Voor studenten in opleiding  is persoonlijke aandacht binnen het leer- en ontwikkelproces belangrijk en we koppelen talent aan het bedrijfsleven. De ontwikkeling is daarmee van grote betekenis voor studenten, docenten en medewerkers bij de bedrijfspartners.

Boudewijn Hamersma van Accenture en Edwin Klinkert van ISS Integrated Facility Services vertellen er graag alles over op dinsdag 29 maart om 12:00 uur tijdens WorkPlace Xperience.

Edwin Klinkert

Edwin Klinkert is een praktische idealist met een brede ervaring in de hospitality sector. Afgestudeerd als docent lichamelijke opvoeding en na veel ervaring te hebben opgedaan in de horeca, catering en de facilitaire wereld, is Edwin nu verantwoordelijk voor de On the Job-opleiding van de House of Hospitality bij ISS en is hij verantwoordelijk voor inclusief werkgeverschap in de regio Amsterdam voor ISS.

Boudewijn Hamersma

Boudewijn Hamersma (foto) is een gepassioneerde Workplace Manager met een liefde voor het maken van positieve impact. Boudewijn is 11 jaar werkzaam bij Accenture Workplace en heeft meerdere rollen vervuld. De laatste 7 jaar is hij verantwoordelijk voor de facilitaire dienstverlening bij Nederlandse kantoren. Daarnaast vervult hij verscheidene andere rollen waaronder die van Innovation Lead. In deze hoedanigheid is hij altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen en inzichten en deelt deze graag met zijn netwerk.

permalink

Meer

Terug naar boven