Het WorkPlace Xperience E-zine

Het WorkPlace Xperience E-zine

Het Workplace Xperience E-zine is uit! Op 16 en 17 april werken de partners van de WorkPlace Xperience aan hun missie van een gezonde en duurzame werkomgeving. In deze E-zine lees je er alles over.

Schrijf je in voor de WorkPlace Xperience 2024

Inspiratie

In dit E-zine kijken we vooruit naar alweer de derde editie van de WorkPlace Xperience. We spreken partners die er al sinds de eerste editie bij zijn, maar ook partners die voor het eerst aanwezig zullen zijn. Lees alles over de sprekers, designers en aanwezigen op de WorkPlace Xperience. Daarnaast geven Han Strijbos van ISS en Diane van Dijk van CSU aan waarom kennisdeling zo belangrijk is en wat ze van het thema 'Heroes @ Work' vinden. Ook staat de impact van de CSU Smart Solution of the Year en de ISS WorkPlace of the Year en Talent of the Year awards centraal.

Lees e-zine

Heroes @ Work

Helden durven het verschil te maken. Ze hebben maar één doel: een betere toekomst maken voor ons en toekomstige generaties. Om tot een duurzame, circulaire en gezonde werkomgeving te komen is lef en daadkracht nodig. Helden stellen de kantelingen voor die nodig zijn om het positieve verschil te maken. Eenvoudig is dit allerminst, want veranderen kost energie en dat leidt wellicht tot weerstand. De positieve verandering inzetten, daarvoor heb je ambassadeurs nodig. En helden.

permalink

Meer

Terug naar boven