Marianne Timmer keynote op WorkPlace Xperience!

Marianne Timmer keynote op WorkPlace Xperience!

Als sporter bereikte Marianne de absolute top. Daarna werd ze schaatscoach en ontdekte haar talent in het verbinden van mensen. Daarover spreekt ze tijdens de WorkPlace Xperience.

Marianne Timmer is oud-topschaatsster en heeft daarna enkele jaren schaatsteams getraind. Ze was gespecialiseerd op de 500, 1000 en 1500 meter. Haar kracht ligt in het verbinden van mensen en dit weer kunnen linken aan de topsport. Zij haalt haar energie uit het inspireren en motiveren van mensen en organisaties. Hiervoor gebruikt zij haar ervaringen, want uit haar ervaringen en learnings kan iedereen iets halen.

Tegenwoordig geeft Marianne lezingen aan bedrijven en organisaties over haar route naar haar gouden medailles, en deelt zij ongeziene, subtiele zaken die heel cruciaal zijn en hoe je ze aanpakt om prestaties af te dwingen. Een dag ontspanning en nader tot elkaar komen, gekoppeld aan presteren en plezier. Als spreker en lifestylecoach zet ze haar enthousiasme en ervaring in de topsport in voor unieke lezingen over gezondheid, doorzettingsvermogen en verbinding. Zo motiveert ze mensen gezonder leven te leiden en efficiënter te trainen.

De focus op het verbinden van mensen en het creëren van hechte groepen haakt aan op de huidige vraagstukken van het hybride werken waar organisaties te maken hebben met het verbinden van medewerkers. Hierover spreekt Marianne tijdens de WorkPlace Xperience.

Wil je dit niet missen? Schrijf je dan in voor de WorkPlace Xperience 2024.

permalink

Meer

Terug naar boven