De registratie voor de WorkPlace Xperience is geopend!

De registratie voor de WorkPlace Xperience is geopend!

Ervaar op 16 & 17 april de beleving van de gezonde en duurzame werkomgeving live tijdens de WorkPlace Xperience. Mis het niet, tickets zijn nu direct beschikbaar!

Meer dan 1.500 professionals uit de vakgebieden Human Capital, WorkPlace Management en Real Estate komen samen om inspiratie op te doen en om kennis met elkaar te delen.

Heroes @ Work

Dit jaar staat de WorkPlace Xperience in het thema van 'Heroes @ Work'. Helden tonen lef, daadkracht en doorzettingsvermogen. Zij laten zich niet uit het veld slaan bij tegenslag en blijven hun ambities nastreven. Op de WorkPlace Xperience 2024 ontmoet je de helden die de duurzame stap zetten naar gezond en gelukkig werken. Ze delen kennis, nemen je mee op reis langs innovaties en laten je positieve versnelling zien én beleven. Deze helden maken het verschil!

Daarnaast ontmoet je natuurlijk de designers, partners en sprekers die de WorkPlace Xperience vormgeven. Deze verschillende experts en keynotesprekers, waaronder drievoudig olympisch kampioene Ranomi Kromowidjojo, gaan dieper in op alle thema's die ons werkveld vooruitbrengen. Ook zullen er wederom mensen en innovaties in de prijzen vallen tijdens de CSU Smart Solution award en ISS Talent en Manager of the Year Award.

Ervaar dit alles en meer bij de WorkPlace Xperience. Dit is de jaarlijkse ontmoetingsplaats voor kennisoverdracht en innovatie op het gebied van de werkomgeving. Bestel je tickets hier.

permalink

Meer

Terug naar boven