Jaap Dijkgraaf over Binnenklimaatlabel

Jaap Dijkgraaf over Binnenklimaatlabel

Het Binnenklimaatlabel geeft aan of je gebouw gezond is aan de hand van vier onderdelen: lucht, licht, klimaat en geluid. Jaap Dijkgraaf licht dit toe in deze SWP Talks op de WorkPlace Xperience 2023.

Jaap Dijkgraaf is algemeen directeur van DWA. Het kantoor van DWA in Gouda was het eerste pand voorzien van een Binnenklimaat Label.

Binnenklimaat

Dit betekent niet dat het pand in Gouda als enige een 'goed' binnenklimaat heeft volgens Jaap. "Het verbaast me wel dat dit niet sneller uitrolt, er zijn denk ik veel panden met goede binnenklimaten die met een beetje hulp een mooi label kunnen krijgen." Die labels toepassen zorgt volgens Jaap voor versnelling. "Door die labels toe te passen, en door continu monitoring van binnenklimaat kunnen we heel veel leren over wat we beter kunnen doen."

"Het is onderdeel van maatschappelijk ondernemen" zegt Jaap", als je mensen huisvest moet je er voor zorgen dat je er alles aan gedaan hebt om te zorgen voor een gezond klimaat." Dat komt neer op het controleren van licht, lucht, geluid en klimaat. "Ja, je moet wel met je billen bloot, want er komen derden naar je bedrijf kijken."

SWP Talks op de WPX

Elke donderdag verschijnt er de komende weken een nieuwe talk van de WorkPlace Xperience op Spotify. Dagvoorzitter Inge Diepman gaat met alle keynote sprekers het gesprek aan. Volg het SWP Talks kanaal om updates te ontvangen wanneer een nieuwe aflevering live gaat!

permalink

Meer

Terug naar boven