Het duurzaamste event van Nederland

       

De WorkPlace Xperience heeft de ambitie om de duurzaamste beurs van Nederland te worden. Samen met leveranciers werden alle mogelijkheden om duurzamer te handelen besproken.

De WorkPlace Xperience vindt plaats in de Van Nelle Fabriek, een van oudsher duurzame locatie. De oude thee, koffie en tabaksfabriek is inmiddels een bedrijfsverzamelgebouw. Fiona Vis geeft aan dat het gebouw altijd al duurzaam ingericht was "De toiletten werden altijd al doorgespoeld met grijs water vanuit de Schie."

Geerke Versteeg

Een beurs bestaat uit allerlei aspecten, deze hebben allemaal op hun beurt weer impact op duurzaamheid. Catering, verlichting, stands en nog veel meer, alles is duurzaam ingericht. WPX Designer Geerke Versteeg zet zich er voor in om van de WPX de duurzaamste beurs van Nederland te maken. Hiervoor let ze op 3 elementen: Meten, Duurzaam gedrag en Innovatie. In de video zie je alles over deze denkwijze en hoe leveranciers als Mood4Food, ATG en Expo Flora bijdragen aan deze doelstelling.

De duurzaamste beurs van Nederland live meemaken? Koop dan snel nog je tickets voor de WorkPlace Xperience op 14 en 15 maart.

permalink

Meer

Terug naar boven