Portal Duurzaam Ondernemen mediapartner van WPX

Portal Duurzaam Ondernemen mediapartner van WPX

Tijdens de WorkPlace Xperience komt duurzaamheid nadrukkelijk aan de orde. Het Online Kenniscentrum Duurzaam Ondernemen is daarom een trotse mediapartner van WPX, vertelt Folkert van der Molen.

Folkert van der Molen, oprichter/eigenaar Van der Molen E.I.S.: “Op de WorkPlace Xperience komt ook nadrukkelijk duurzaamheid aan de orde. Duurzaamheid van de werkplek, binnen kantoren en bedrijfsruimten is een enorm belangrijk thema. Duurzaamheid is terug als nummer 1 prioriteit van facilitair verantwoordelijken in Nederland. Dit blijkt uit de recent gepubliceerde ‘Nationale Benchmarkonderzoek Facilitaire Innovatie 2022’. Daarnaast heeft de COVID-19 pandemie ons scherp herinnerd aan het cruciale belang van gezondheid en welzijn als de basis voor welvarende samenlevingen en economieën over de hele wereld. Duurzaam, of maatschappelijk verantwoord ondernemen is ook nadrukkelijk zorg hebben voor de gezondheid en het welzijn van de medewerkers. Het is niet voor niets een van de Sustainable Development Goals (SDG’s), te weten SDG 3: Goede gezondheid en welzijn realiseren.”

Over Online Kenniscentrum Duurzaam Ondernemen

Folkert: “Het gaat maar door met het nieuws op het gebied van duurzaamheid. Er zijn dagelijks vele mooie berichten over nieuwe duurzame producten en diensten, nieuwe initiatieven, samenwerkingen en nieuwe strategieën van bedrijven. De portal functioneert als een ideale ‘content hub’ om nieuws, evenementen en vacatures onder de aandacht te brengen bij (potentiële) klanten en stakeholders.

Het Online Kenniscentrum Duurzaam Ondernemen is sinds mei 2000 beschikbaar. Het is daarmee het oudste en meest complete online platform op het gebied van MVO/duurzaamheid en bedrijfsleven. Bezoekers hebben gratis en onbeperkt toegang tot alle 18.000+ gepubliceerde artikelen. Andere belangrijke onderdelen van het platform zijn:

  • een complete vacaturebank op het gebied van duurzaamheid en bedrijfsleven;
  • een agenda met evenementen;
  • columns en interviews;
  • themapagina’s over circulaire economie, klimaat & energie, duurzame producten, voeding & landbouw en mobiliteit & transport/logistiek, verslaggeving & transparantie en bouw/infra & vastgoed. Ook voor de duurzaamheidsprofessionals is er specifieke themapagina. Aan elke themapagina is een wekelijkse email nieuwsbrief gekoppeld.

Wilt u ook mediapartner worden van de WorkPlace Xperience? Neem dan contact op met Wietse Walinga of Dirk van Gemert.

permalink

Meer

Terug naar boven