Laatste nieuws over WorkPlace Xperience

 • De jury van de ISS WorkPlace Manager & Talent of the Year

  De jury van de ISS WorkPlace Manager & Talent of the Year

  maandag 6 februari

  Welke WorkPlace Manager maakt de meeste impact op de werkomgeving? En welk talent weet zich daarbij te onderscheiden? Wie winnen de Awards in 2023? De jury is bekend.

  Lees meer

 • Ervaar het nieuwe vergaderen

  Ervaar het nieuwe vergaderen

  donderdag 2 februari

  Vergaderingen zijn saai. Interactie is eenzijdig en het blijkt geregeld lastig te zijn om mensen écht actief deel te laten nemen. Zeker wanneer ze op afstand zitten. En dat is zonde, want hiermee wordt niet alleen tijd en geld verloren, maar ook energie en sociale interactie.

  Lees meer

 • Belastingdienst over de duurzame en hybride werkomgeving

  Belastingdienst over de duurzame en hybride werkomgeving

  maandag 30 januari

  'Van claimen naar delen', dat is de titel van de keynotepresentatie van Sandra Brunia en Hairo van den Berg. Hoe binnen de Rijksoverheid, producten, diensten en expertise op facilitair gebied, allemaal richting een duurzame en hybride werkomgeving bewegen, delen Sandra en Hairo graag hun kennis en inzichten.

  Lees meer

 • Jack Stuifbergen over Social Impact op de WPX

  Jack Stuifbergen over Social Impact op de WPX

  maandag 30 januari

  Op de WorkPlace Xperience gaan designers letterlijk vorm en inhoud geven op basis van zeven thema's. Jack Stuifbergen is de designer van het thema Social impact.

  Lees meer

 • De jury voor de CSU Smart Solution of the Year is bekend!

  De jury voor de CSU Smart Solution of the Year is bekend!

  woensdag 25 januari

  Diane van Dijk, commercieel directeur bij CSU, gaat samen met de andere juryleden de genomineerde solutions beoordelen.  De jury bestaat uit deskundigen op het gebied van innovatie, duurzaamheid en technologie.

  Lees meer

 • Duurzaam designen door Jim Teunizen

  Duurzaam designen door Jim Teunizen

  dinsdag 17 januari

  Jim Teunizen is expert op gebied van circulair bouwen. Hij brengt je op de hoogte van nieuwe wet- en regelgeving, de mogelijkheden om duurzame impact te maken bij verbouwingen, welke circulaire verdienmodellen er zijn en hoe je CO2-uitstoot voorkomt in conceptontwikkeling en besluitvorming.

  Lees meer

 • Is uw organisatie al klaar voor 2050?

  Is uw organisatie al klaar voor 2050?

  maandag 16 januari

  Het klimaat verandert sneller dan de modellen voorspelden, de reductie van onze CO2-uitstoot gaat langzamer dan gepland en de biodiversiteit holt achteruit. We beseffen nauwelijks wat dit gaat betekenen, maar mogen daar best bezorgd over zijn.

  Lees meer

 • David Kulen is de derde designer van de WPX

  David Kulen is de derde designer van de WPX

  donderdag 12 januari

  De Workplace Xperience maakt 7 designers bekend die letterlijk vorm en inhoud gaan geven op basis van 7 thema's.  David Kulen is de designer van het thema Workplace Design.

  Lees meer

 • Designer Petra de West is onze 2e keynote!

  Designer Petra de West is onze 2e keynote!

  donderdag 12 januari

  Hoe kun je de beleving van medewerkers, bezoekers en klanten van jouw kantoorpand verbeteren? En het verschil maken in de strijd om talent? 

  Lees meer

Terug naar boven