Hans Reineke is oprichter en managing partner van Hollandse Nieuwe. Zijn kracht ligt in het sturing geven aan ontwerpen van heldere oplossingen die een verpersoonlijking zijn van de sociale, culturele en functionele behoeften van opdrachtgevers.   Hij is in staat om op verschillende schaalniveaus  en complexiteit van een opdracht adequaat en inspirerend samen te werken met opdrachtgever en haar medewerkers.nHij heeft ruime ervaring met werkplek consultancy opdrachten waarin de nieuwe werkomgeving wordt ingezet als katalysator om bij te dragen aan samenwerken, leren en ontmoeten.

Sinds onze oprichting in 1992, werken we vanuit Amsterdam met een enthousiast team van architecten, interieurarchitecten en technisch ontwerpers  aan een diversiteit aan opdrachten meteen nadruk op werk- en leeromgevingen. In onze studio experimenteren we met wat we onze klanten adviseren.  Het is een plek waar we graag komen, werken, leren en spelen.  Het  LAB, de keuken waar we projecten en eten bereiden, de duurzame materialisatie, circulair hergebruik van onze oude inrichting, de studio, Club Hollandais en het dakterras dragen hier aan bij.  

Goede en recente voorbeelden van projecten waaraan het bureau werkt zijn; adidas Amsterdam 27.000 m2. Fontys, 24.000 m2, De Brauw Blackstone Westbroek,  17.800 m2, TNO diverse projecten, Intracto projecten in de Benelux , LKQ HQ, Naturalis, Dela, RUG en vele anderen.

Terug naar boven