WeLLDesign

T: +31 30 74 000 44

‘We love to challenge the now….’

…. is het motto van WeLLDesign. Elk proces, dienst of product zal eens veranderen; zeker als er geen aansluiting meer is bij de behoeften van de eindgebruiker, als nieuwe technieken betere oplossingen mogelijk maken of maatschappelijk inzichten zijn veranderd. Een tijdige aansluiting aan die gebruikersbehoefte is voorwaarde voor succes. Het zit in het DNA van WeLLDesign om ons af te vragen wat de toekomst zal brengen.

Wij denken graag vooruit en anticiperen door Design Thinking op trends, verwachtingen en (latente) behoeften. We formuleren samen met u en de eindgebruiker het ‘logische verhaal’. Dat verhaal resulteert in een roadmap voor de ontwikkeling en het design op korte en langere termijn.

Design Thinking is voor WeLLDesign de basis voor innovatie: het vinden van die ene slimme oplossing die nu juist het verschil maakt, en die door zorgvuldige ontwikkeling tot waardevolle en relevante business leidt…we love to challenge the now!

WeLLDesign bestaat uit een kernteam en een breed netwerk van all-round seniors, specialisten in design en techniek. Daarnaast werken we samen met jonge ambitieuze professionals. Wij kunnen zo altijd voor uw specifiek project het juiste team samenstellen. Met directe lijnen naar TU’s en Hogescholen faciliteert WeLLDesign dat (groepen van) studenten meewerken aan conceptontwikkeling. WeLLDesign draagt zo ook bij aan de ontwikkeling van studenten en heeft daarmee het vermogen om heel snel concepten te testen met behulp van de laatste kennis en ontwikkelingen.

ZaaK® Tuinkantoor 

is ontwikkeld vanuit de gebruiker, en die wil …

  • eigenlijk buiten zitten. Daarom ‘halen we buiten naar binnen’ door een grote glaspui;
  • een super gezond binnenklimaat. Daarom zorgen we voor voortdurende ventilatie met verse lucht en de verwijdering van stof, pollen, bacteriën en virussen; 
  • een ruimtelijke beleving. Dat realiseren we met het oplopende dak en de glasvullende pui;
  • een minimaal energiegebruik. Daarom is ZaaK perfect thermisch geïsoleerd;
  • geen herrie van roffelende regen en privacy tijdens het bellen. Daarom is het dak akoestisch geïsoleerd;
  • geen onderhoud. Dat hebben we in ons oren geknoopt: geen onderhoud nodig, en een lichte reiniging volstaat;
  • mogelijkheid voor zonnepanelen. Dat heeft ZaaK zeker;
  • mogelijkheid voor een groen dak. Ook dat kan zonder meer;
  • moet een leven lang meegaan. Daarom hebben we robuuste materialen geselecteerd. Die bovendien ook circulair en recyclebaar zijn!

Beleef ZaaK® Tuinkantoor, onze gezonde en duurzame oplossing voor hybride werken live tijdens de WorkPlace Xperience.

WeLLDesign en Interduct Group presenteren op de beurs WorkPlace Xperience de Healthy Air Xperience.

Frisse buitenlucht ‘vitaliseert’ en geeft ons energie. Schone gezonde lucht is een primaire levensbehoefte. En van groot belang om langere tijd geconcentreerd te werken. Toch zien we dat het binnenklimaat nog onvoldoende aandacht krijgt en de kwaliteit van de binnenlucht lang niet aan de eisen voldoet. Zonder dat we het ruiken, voelen of direct merken kan het CO2-gehalte tot onaanvaardbare hoogtes stijgen

Graag laten we u het effect van goede ventilatie ervaren op Healty Air Xperience. 

Kom bij ons een fris luchtje scheppen! Dinsdag 29 en woensdag 30 maart op de beurs WorkPlace Xperience in NextLevel te Gorinchem.

Updates WeLLDesign

Terug naar boven