WeLLDesign

T: +31 30 74 000 44

‘We love to challenge the now….’ …. is het motto van WeLLDesign. Elk proces, dienst of product zal eens veranderen; zeker als er geen aansluiting meer is bij de behoeften van de eindgebruiker, als nieuwe technieken betere oplossingen mogelijk maken…

‘We love to challenge the now….’

…. is het motto van WeLLDesign. Elk proces, dienst of product zal eens veranderen; zeker als er geen aansluiting meer is bij de behoeften van de eindgebruiker, als nieuwe technieken betere oplossingen mogelijk maken of maatschappelijk inzichten zijn veranderd. Een tijdige aansluiting aan die gebruikersbehoefte is voorwaarde voor succes. Het zit in het DNA van WeLLDesign om ons af te vragen wat de toekomst zal brengen.

Wij denken graag vooruit en anticiperen door Design Thinking op trends, verwachtingen en (latente) behoeften. We formuleren samen met u en de eindgebruiker het ‘logische verhaal’. Dat verhaal resulteert in een roadmap voor de ontwikkeling en het design op korte en langere termijn.

Design Thinking is voor WeLLDesign de basis voor innovatie: het vinden van die ene slimme oplossing die nu juist het verschil maakt, en die door zorgvuldige ontwikkeling tot waardevolle en relevante business leidt…we love to challenge the now!

WeLLDesign bestaat uit een kernteam en een breed netwerk van all-round seniors, specialisten in design en techniek. Daarnaast werken we samen met jonge ambitieuze professionals. Wij kunnen zo altijd voor uw specifiek project het juiste team samenstellen. Met directe lijnen naar TU’s en Hogescholen faciliteert WeLLDesign dat (groepen van) studenten meewerken aan conceptontwikkeling. WeLLDesign draagt zo ook bij aan de ontwikkeling van studenten en heeft daarmee het vermogen om heel snel concepten te testen met behulp van de laatste kennis en ontwikkelingen.

Terug naar boven