The 2B Collective

Mauritskade 64 , 1092 AD Amsterdam
T: +31 (0)180 22 22 23

   

Klimaatverandering is een hot topic maar echte actie blijft vaak uit. Mensen en bedrijven willen wel verduurzamen maar weten vaak niet hoe of waar te beginnen. Om deze reden is het gamified leerplatform The 2B Collective ontwikkeld: The 2 billion people collective. Een online leeromgeving die hele grote groepen mensen tegelijkertijd kan activeren om als individu in het collectief bij te dragen aan een duurzamere wereld van morgen. Uitdagend. Fun. Effectief.

Het leerplatform stelt medewerkers in staat om een duurzame mindset eigen te maken. Daarvoor gebruiken we de kracht van gamified learning: uitdaging, competitie en tijdsdruk. In 30 minuten per week, kennis op doen over een duurzame samenleving en economie en deze ook direct toe passen thuis, in de directe omgeving, in je eigen functie en ten behoeve van de ontwikkeling van de organisatie. Via elementen als (top)scores, ranking en badges worden deelnemers getriggerd om duurzaam te denken en doen. Fun, laagdrempelig en effectief.

De community is een integraal onderdeel van The 2B Collective. We werken met gedreven licensed partners die ons platform gepersonaliseerd inzetten bij hun klanten en met content partners die leerprogramma’s maken over duurzaamheid. Samen met hen en de eindgebruikers vormen we een community: krachten bundelen, samen leren en elkaar versterken.

Terug naar boven