Spacewell

Sneeuwbeslaan 20b3, 2610 Antwerpen
T: +32 (0)3 829 04 95

            

Technologie- en dienstverleningsbedrijf Spacewell maakt onderdeel uit van de Nemetschek Group, een beursgenoteerde strategische holdingonderneming waarvan de operationele dochterondernemingen wereldwijd meer dan 3.000 medewerkers in dienst hebben. De software van de groep maakt levenscyclusbeheer van gebouwen mogelijk door de integratie van de ontwerp-, constructie- en beheerprocessen van een gebouw. De Nemetschek Group bevordert de digitalisering van de gebouwindustrie om een naadloze informatie- en feedbackstroom tijdens alle projectfasen te realiseren: van het ontwerp tot de constructie, het onderhoud en het beheer.

Slim(mer) gebouwbeheer

Spacewell heeft in het snelgroeiende gebouwbeheersegment, dat tot 80% van de totale levenscycluskosten vertegenwoordigt, een sterke en globale positie opgebouwd. Door te investeren in gebouwbeheersoftware kunnen gebouweigenaars aanzienlijk kosten besparen, de exploitatie en het onderhoud vereenvoudigen, de performantie van het gebouw vergroten, beter beantwoorden aan de behoeften van gebruikers en differentiëren in het aanbod binnen de competitieve vastgoedmarkt. Bij Spacewell streven we naar een slimmer gebouwbeheer en een betere gebruikerservaring door de integratie van FMIS en IoT. Onze smartbuildingoplissingen zijn erkend als de eerste en volledige sleutel-op-de-deursoftwareoplossingen en kan met de meest populaire sensortechnologieën integreren. Door gebruik te maken van realtime-IoT-sensorgegevens kunnen facility en werkplekmanagers comfort en ruimte monitoren en verbeteren, gebruikers van gebouwen in real time assisteren en effectievere diensten afgestemd op hybride werkplekken verlenen voor een optimale werkplek ervaring.

Ons hoofddoel is meer dan ooit gebouwen harder te laten werken voor hun gebruikers door gebouwdata te verzamelen en te verwerken. We helpen onze klanten om hun facilitaire dienstverlening te optimaliseren en tastbare resultaten te verwezenlijken.

  Youtube kanaal

Updates Spacewell

  • Spacewell partner WorkPlace Xperience

    Spacewell partner WorkPlace Xperience

    Het motto van Spacewell is ‘Make buildings work for people’. Die gebouwgebruiker staat ook centraal op WorkPlace Xperience. Daarom is Spacewell ...

  • Het belang van werkplekontwerp en beheer

    Het belang van werkplekontwerp en beheer

    Spacewell is er dit jaar wederom bij op de WorkPlace Xperience. In gesprek met Sven Toelen van Spacewell spreken we over waar hij het meest naar uit kijkt op de ...

Terug naar boven