Signify

Postbus 80 062 , 5600 PB Eindhoven

            

Als wereldleider op het gebied van verlichting maakt Signify gebruik van bewezen expertise om een breed scala aan hoogwaardige verlichtingsoplossingen te leveren die gebruikers van gebouwen, facility managers en andere stakeholders kunnen gebruiken om werkruimten te creëren die verder gaan dan alleen geschikt zijn voor hun doel. NatureConnect by Signify is een innovatieve verlichtingsoplossing die de voordelen van daglicht naar binnen brengt voor inspirerende omgevingen, waar mensen zich comfortabel voelen en optimaal kunnen presteren. De blootstelling aan de juiste hoeveelheden licht gedurende de dag, evenals de kleuren en dynamiek van de natuur, hebben een sterke invloed op ons humeur, energieniveau, comfort, slaapkwaliteit en onze gezondheid en welzijn in het algemeen.

NatureConnect verlichting is gebaseerd op de principes van Biophilic Design en de onlosmakelijke band tussen mens en natuur. Deze principes worden gebruikt om relevante en natuurlijke lichtscènes voor een breed scala aan ruimtes en activiteiten te creëren. Het verlichtingssysteem bestaat uit drie verschillende LED armaturen die samen voor de optimale lichtbeleving zorgen. Het systeem regelt het dagritme, de kleur en intensiteit automatisch, afhankelijk van het moment van de dag en via een intuïtieve bediening ook kiezen voor specifieke scenes, zoals een extra energieke lichtimpuls of juist een meer ontspannen warme sfeer.

Updates Signify

  • Signify partner WorkPlace Xperience

    Signify partner WorkPlace Xperience

    Ervaring leert ‘seeing is believing’. Daarom laat WPX-partner Signify op de hub tijdens de WorkPlace Xperience bezoekers de voordelen van NatureConnect ...

Terug naar boven