Openr

Bos en Lommerplein 270-300, 1055 RW Amsterdam
T: 085-1301214

         

Gebruikers van nu hebben steeds hogere verwachtingen ten opzichte van de werk- en woonomgeving. Geavanceerde technologie in en om panden geeft de gebruiker extra comfort of maakt handelingen efficiënter. Denk bijvoorbeeld aan de slimme thermostaat of aan verlichting die met het internet verbonden is. De toegang naar gebouwen blijft daarentegen achterhaald. Uit die behoefte aan een nieuwe benadering van toegang ontstond het idee voor Openr.

Openr is een Nederlandse oplossing die zich richt op gastvrijheid en slimme toegang. Het bedrijf kenmerkt zich door haar aanpak, waarbij de gebruiker altijd centraal staat. Met input van die gebruiker blijft het systeem zich vernieuwen. Zo genieten gebruikers in heel Nederland optimaal van gastvrijheid en toegankelijkheid. De draadloze intercom van Openr zorgt voor gemak en flexibiliteit.

Openr combineert een video-intercom met flexibele toegangscontrole in één systeem. Of je nu bij de koffieautomaat staat of aan de andere kant van de wereld bent, met één druk op de knop kan je vanaf iedere locatie je bezoekers in beeld te woord staan en de deur openen. Daarnaast maakt ons online Dashboard sleutelbeheer overzichtelijk, eenvoudig en betaalbaar voor de gebouwbeheerder.

Openr gelooft sterk in gezamenlijke proposities om eindklanten een betere gebouw ervaring te bieden. Daarom zijn we graag onderdeel van een kennisplatform waar kennis gedeeld wordt met de partners onderling, waar we van elkaar kunnen leren en waar mogelijkerwijs samenwerkingen ontstaan in gezamenlijke projecten.

Terug naar boven