Lydis

Jool-Hulstraat 16, 1327 HA Almere
T: +31 (0)36 20 20 120

   

Lydis, de IP communicatie specialist

Op 1 mei 2013 is Lydis gestart als distributeur in IP communicatieoplossingen. Door de focus te leggen op de technisch inhoudelijke ondersteuning van onze partners is Lydis snel gegroeid en kan zich nu dé IP communicatiespecialist noemen. Ons assortiment bestaat uit meerdere topmerken, waaronder Yealink, Spectralink, 2N, Dahua en TP-Link. Wij hebben alles in huis om de perfecte communicatieoplossing voor u samen te stellen. Lydis is, met meer dan 25 jaar ervaring, in staat de wensen en behoeften van haar klanten in kaart te brengen en te vertalen naar haar leveranciers. Wij luisteren naar onze klant en denken graag met hen mee in het zoeken naar een passende oplossing. Onze producten zijn officieel gecertificeerd bij een groot aantal providers en carriers in de Benelux. Zo bent u als partner verzekerd van autoprovisioning, verschillende functionaliteiten en security.

Bij Lydis bent u verzekerd van support

Wij bieden als Value Added Distributor exceptionele ondersteuning op zowel commercieel als technisch vlak voor al onze producten. Ons partnerkanaal is gericht op service en support. Wij weten als geen ander welke (technische) vereisten nodig zijn om IP-telefonie te installeren, onderhouden en probleemsituaties op te lossen.

Lydis levert een complete oplossing

Wij begeleiden u graag met het vinden van een complete en passende oplossing voor u en uw klanten. Lydis verkoopt haar complete assortiment via een indirect verkoopkanaal, zoals telecom- en IT-resellers, subdistributeurs en System Integrators.

Terug naar boven