CTS IoT

Keesomstraat 26, 6716AB Ede
T: (+31) 318 - 742444

   

Wij zijn CTS IoT. CTS staat voor connect, things, smart. Onze gedreven engineers bieden slimme en persoonlijk IoT-toepassingen die het werken en daarmee ook het leven van onze partners beter en succesvoller maken. Hoe doen we dat? Wij ontwikkelen IoT oplossingen die monitoren, analyseren én aansturen. Onze aanpak is zeker, hecht, open en simpel. Dat geeft onze partners vertrouwen, rust en overzicht om krachtig en met impact te kunnen ondernemen.

Onze MISSIE

Met onze IoT oplossingen is het meten en analyseren van deze meetgegevens de basis. CTS IoT levert, beheerd en analyseert apparatuur en data voor diverse toepassingen. Klimaatgegevens zijn hier een goed voorbeeld van maar ook analyseren we bezoekersaantallen, gedrag van personen en zorgen we voor de juiste opvolging.

Onze VISIE

IoT is een relatief nieuw en onontgonnen terrein. Wij durven met zekerheid te zeggen dat er ook in jouw organisatie mogelijkheden zijn om, door middel van IoT, gegevens te analyseren. Deze analyses zorgen voor omzetverbetering, hogere productiviteit of simpelweg inzicht.

Met CTS IoT richten we ons op een drietal deelgebieden, te weten productiviteitduurzaamheid en welzijn. Eén of meerdere van deze deelgebieden zijn altijd het speerpunt in onze oplossingen. Een aangedragen oplossing draagt dus altijd bij aan de bevordering van de productiviteit, het klimaat en/of het welzijn van mensen.

Terug naar boven