ISS WorkPlace Manager of the Year 

 

WorkPlace Xperience Awards

Bekijk hier de Genomineerden

Welke WorkPlace Manager maakt de meeste impact op de werkomgeving en het welzijn van de gebruikers? Een deskundige jury en een publieksjury gaan deze WorkPlace Manager aanwijzen.

De winnaar is voor een jaar de ISS WorkPlace Manager of the Year. Deze nieuwe jaarlijkse verkiezing benadrukt het belang van de gezonde en duurzame werkomgeving voor gebruikers. Het initiatief voor deze verkiezing is genomen door ISS tezamen met het kennisplatform Smart WorkPlace, tevens de organisator van de WorkPlace Xperience op 29 en 30 maart 2022. 

De feestelijke uitreiking vindt plaats tijdens de WorkPlace Xperience Gold Party op 29 maart a.s. in NEXT LEVEL te Gorinchem. Maar liefst 250 gasten worden uitgenodigd en zijn live getuige van deze uitreiking. De winnaar van de ISS WorkPlace Manager of the Year overhandigt een cheque aan het goede doel. Voor 2022 is dit goede doel het Ronald McDonald Huis in Utrecht. Gasten van de WorkPlace Xperience en de Gold Party krijgen de gelegenheid een bijdrage te doen aan dit goede doel in de vorm van geld of dienstverlening.

De winnaar van 2022 is voorzitter van de jury in 2023 en krijgt tevens de verantwoordelijkheid het goede doel voor de verkiezing in 2023 te selecteren.


Jury 

De jury bestaat uit deskundige leden vanuit de wetenschap, kennisinstellingen, brancheverenigingen, publieke en private organisaties. De jury is op zoek naar de Workplace Manager met de grootste impact op gebruikers van de werkomgeving in de context van de volgende vijf onderdelen:


1. Duurzaamheid
2. Gezondheid
3. Sociaal
4. Verbinding 
5. Kennisdeling

De jury wordt na de jurybijeenkomst van 15 maart bekend gemaakt.


Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de WorkPlace Xperience

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Terug naar boven